ANTIMICROBIAL THERAPY - DEMODEX Terápiás tonizáló
×
Filozófiánk:

"Kompromisszumok nélküli szépség, 100 % természetes és tiszta DRHAZI hightech kozmetikumokkal."

Egy natúr alapanyagokból készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének manuális elkészítéséhez; minden termék egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

A termékek – melyek használatuk során hosszú távú előnyt biztosítanak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe ugyanis ők is odafigyelést igényelnek:

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk.
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását, a túlzott meleg hatására csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen,15-20 ºC közötti hőmérsékleten tárolni.

A natúr kozmetikumokra tulajdonságaik alapján friss kozmetikumként kell tekinteni és a felbontástól számítva 12-16 héten belül érdemes felhasználni őket.

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a szintetikus anyagok mérgező hatásairól a DRHAZI BLOG-ban és cikkeinkben olvashat további hasznos információkat.

Összetevők:

 • Deuterium csökkentett víz
 • Szorbit
 • Bio Glicerin
 • Panthenol
 • Lactobacillus ferment
 • Kollagén protein
 • Urea
 • Allantoin
 • Tejsav
A fekete nadálytő gyökeréből kivont hatóanyag. Serkenti a sebgyógyulást, hámosító, bőrnyugtató és szerkezetjavító hatású. Hozzájárul a kollagéntermelődéshez és a bőrmegújuláshoz. Növényi eredetű glicerin. Jelenléte a sejt-közötti térben pozitív hatással van azon lipidekre, melyek apoláris makromolekulák és a sejthártya szerkezeti elemei. Megfelelő arányban való használata (max 5%), hozzájárul a bőr megfelelő hidratáltságához. A természetes vizeinkben a deutérium tartalom 145 ppm környékén van. A csökkentett deutérium tartalmú vizet az „élet vize”-ként említik, ami olyan víz, amelyben a hidrogén atom deutérium izotópjának (D) a koncentrációja alacsonyabb, mint a normál vízben. Az egyedülállóan alacsony deutérium koncentráció a vízben (25 ppm) lehetővé teszi az emberi sejtek funkciójának DNS szintű normalizálását. Alkalmazásával mód nyílik arra, hogy lokálisan, a bõrfelszín kezelésével, a kóros sejtek szabályozási mechanizmusába beavatkozva leállítsuk a kóros sejtek osztódását, és így a szervezet képes eliminálni a potenciálisan sérült sejteket. Pszoriázis, ekcéma, szemölcsök, bőrpigmentáció kezelésében és a bőr fiatalításában is fantasztikus eredmények mutatkoznak. Bioaktív hatóanyag. Enzimatikus hidrolízissel előállított természetes növényi polipeptid keverék. Növeli a kollagénszintézisért felelős fibroblasztaktivitást a bőrben. Kiváló hidratáló tulajdonságú hatóanyag. Kiváló természetes antimikróbás hatóanyag. Szaporodásával helyreállítja a bőr természetes védekezőképességét, így elnyomja a kórokozó ágenseket. A B5 provitamin hidratáló, bőrlágyító, hámosító és gyulladásgátló hatású. Segíti a bőr megújulását. Hidratáló hatóanyag, része a bőrazonos hidratáló faktornak. Bőrazonos hatóanyag. A szőlőcukor fermentálásával nyert természetes sav. Fiatalítja a bőrt, fokozza a kollagénszintézist, halványítja a bőrelszíneződéseket és szelíd hámlasztó. A felhám természetes összetevője (1%), a bőr azon részén található, ahol a nedvesség lekötődik. Hozzájárul a bőr rugalmasságának és hajlékonyságának megőrzéséhez.

Minőség

 • Természetes alapanyagok, ECOCERT Natur és ECOCERT Bio megfelelőség
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt
 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok.

BŐRMEGÚJÍTÓ TERÁPIÁS KÉSZÍTMÉNYEK

Treatment regenerating toning

Terápiás tonizáló


Erőteljes hidratáló, bőrregeneráló tonizáló, mely az olajszérum hatékonyságát teljesíti ki. Segít helyreállítani a bőr természetes flóráját, mely által erősíti a bőr védekező képességét a kórokozó ágensekkel szemben.

 

Profil:

 

 • Csökkentett deutérium tartalmú víz - az „élet vize”-ként említik. Az egyedülállóan alacsony deutérium koncentráció a vízben (25 ppm) lehetővé teszi az emberi sejtek funkciójának DNS szintű normalizálását. Alkalmazásával mód nyílik arra, hogy lokálisan, a bőrfelszín kezelésével, a kóros sejtek szabályozási mechanizmusába beavatkozva állítsuk le a kóros sejtek osztódását, - így visszaállíthatjuk a sejtek egészséges működését. 
 • Lactobacillus ferment - segíti a bőr természetes “flóráját” regenerálni, ezáltal a káros mikróbák elleni saját védekező képességet kialakítani

 

100 % természetes bioaktív hatóanyagok:

Panthenol (B5 provitamin) - Urea - Kollagén protein - Allantoin - Lactobacillus ferment - Tejsav

 

Természetes illóolaj : Nem tartalmaz

Illat: Naturális

Kiszerelés: 200 ml Haboló flakonban

Alkalmazás: Mindenképp kövesse a Használati utasítást és a Terápiás Tanácsokat

 

Vegán - Hightech

 

DRHAZI A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI EGÉSZSÉGES BŐR

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

Terápiás csomagban érdemes megvásárolni

Tartalom: 150 ml

19 355 Ft
Bio 4%
Hightech 100%
Natúr 100%
19 355 Ft

Vásárolja meg a teljes kezelési sort, ajándékkal!

Natúrkozmetikumaink hatásmechanizmusa egymásra épül.

A(z) Terápiás tonizáló a következő kezelési sorhoz tartozik.

Terápiás csomag

A csomag ára:

71 177 Ft

A csomagban a(z) Terápiás bőrazonos regeneráló szérum a mi ajándékunk.

Az ajándék értéke: 32 467 Ft

A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×