ANTIMICROBIAL THERAPY - DEMODEX Terápiás olajszérum
×
Filozófiánk:

"Kompromisszumok nélküli szépség, 100 % természetes és tiszta DRHAZI hightech kozmetikumokkal."

Egy natúr alapanyagokból készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének manuális elkészítéséhez; minden termék egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

A termékek – melyek használatuk során hosszú távú előnyt biztosítanak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

A természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe ugyanis ők is odafigyelést igényelnek:

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk.
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását, a túlzott meleg hatására csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen,15-20 ºC közötti hőmérsékleten tárolni.

A natúr kozmetikumokra tulajdonságaik alapján friss kozmetikumként kell tekinteni és a felbontástól számítva 12-16 héten belül érdemes felhasználni őket.

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a szintetikus anyagok mérgező hatásairól a DRHAZI BLOG-ban és cikkeinkben olvashat további hasznos információkat.

Összetevők:

 • Bio Neem olaj
 • Karanja olaj
 • DRHAZI Treatment Complex®
 • Teafa olaj
 • Bio Rozmaring olaj
 • Bio Totarol
Nagy koncentrációban tartalmaz antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású összetevőket. Segíti a gyulladt bőr gyógyulását. Felveszi a harcot a fertőzésekkel, és segíti a sejtek anyagcseréjét. Feszesebbé teszi a kötőszöveteket és enyhít a ráncosodáson. Kitűnő Gramm negatív és Gramm pozitív antibakteriális hatású hatóanyag. Emellett kiváló antioxidáns tulajdonságú. A világon fellelhető legkiválóbb gyógynövényekből összeállított speciális antimikróbás, parazitaellenes komplex. A bőr fertőzéseinek kezelésére használható, mint például az akné, herpesz, rosacea és a vitiligo. Általa jó eredmények érhetőek el a keloid hegek kezelésében is. Rendkívül hatékony antiszeptikus hatású. Enyhít a bőrbetegségek mértékén, elősegíti a sebek gyógyulását.

Minőség

 • Természetes alapanyagok, ECOCERT Natur és ECOCERT Bio megfelelőség
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt
 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok.

BŐRMEGÚJÍTÓ TERÁPIÁS KÉSZÍTMÉNYEK

Treatment oilserum

Terápiás olajszérum


100 % intenzív hatóanyagszérum, mely antimikróbás, atkaellenes és gombaellenes hatóanyagokkal telített. Akne, rosacea és a dermatitises bőr kezelésére.

 

Profil:

 • DRHAZI Treatment Complex® - Főbb összetevői: Kínai Bai Bu gyökér kivonata - antibakteriális, csíraölő, Kínai Zhi zi kivonata - antibacteriális, gombaölő és parazitaölő, Kínai Ku Shen gyökér kivonata - antimikróbás, Kínai Bai Zhi kivonata - gyulladás csökkentő, fájdalomcsillapító hatású, Chal Mogra olaj - parazitaellenes, antimikróbás olaj
 • Bio Neem olaj - az emberre ártalmatlan, nem komedogén olaj,- de több, mint 200 rovarfélére halálos, mert a kártevők hormonrendszerét támadja meg. Emellet antimikróbás, antibakteriális és fungicid hatású.Több, mint 150 aktív összetevőjét azonosították, ezek közül számos hatásosnak bizonyult laboratóriumi kisérletekben (főbb hatóanyagok: azadirachtin, salannin, salannol, meliantriol, nimbin, azadirachtol, tokoferol, vepinin)  Kiváló hidratáló,  magas E-vitamin tartalmú, gazdag bőrtáplálókban és zsírsavakban, bársonyossá változtatja a száraz, repedezett vagy más módon sérült bőrt. Kizárólag külsőlegesen használható!
 • Bio Karanja olaj - nem komedogén olaj, hasonló hatású, mint a neem olaj, de külsőleges és belsőges kezelésre (féreghajtó, malária és lepraellenes) is alkalmazható hatékony rovar és mikróbaölő. Legfőbb hatóanyaga a karanjan. Neem olajjal való együttes alkalmazása fokozza mindkét szer hatását.
 • Bio Totarol - kitűnő Gramm negatív és Gramm pozitív erős antibakteriális hatóanyag. Emellett kiváló antioxidáns tulajdonságú.

 

Természetes illóolaj:  Teafa olaj, Rozmaring olaj

Illat: Naturális illat, gyógynövényes

Kiszerelés: 100 ml airless adagolóban a bio-natúr kozmetikumoknak megfelelően

Alkalmazás: Mindenképp kövesse a Használati utasítást és a Terápiás Tanácsokat

 

Bio - Vegán - Fair trade

 

DRHAZI A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI EGÉSZSÉGES BŐR

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

Terápiás csomagban érdemes megvásárolni

Tartalom: 100 ml

32 467 Ft
Bio 49%
Hightech 2%
Natúr 100%
32 467 Ft

Vásárolja meg a teljes kezelési sort, ajándékkal!

Natúrkozmetikumaink hatásmechanizmusa egymásra épül.

A(z) Terápiás olajszérum a következő kezelési sorhoz tartozik.

Terápiás csomag

A csomag ára:

71 177 Ft

A csomagban a(z) Terápiás bőrazonos regeneráló szérum a mi ajándékunk.

Az ajándék értéke: 32 467 Ft

A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×